%15 Kalsiyum (CaO) + 0,2 Bor (B)
Azot içermeyen bor takviyeli kalsiyum gübresidir. Kalsiyum, meyve renginin daha iyi olması, kaliteli ve sağlam meyveler oluşması için şarttır. Bor kalsiyum alımını arttırmak ve bitki büyüme noktalarını canlandırmak için çok önemlidir. Raf ömrünü uzatır. Geç hasat kayıplarını önler.
Soğuk hava deposu firesini azaltır. Kalsibor; düzgün bitki gelişimi, meyve büyümesi, hasat ile depolama esnasında oluşabilecek Ca noksanlığından kaynaklanan bozuklukları gidermek için gereklidir. Kalsibor, meyve, yumru ve tohumların sağlamlığını arttırır. Bitki dokularının dayanıklılığını arttırarak bitkinin ve meyvenin direncini arttırır. Hastalıklara karşı direnç sağlar.
Garanti Edilen İçerik | %w/w |
---|---|
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | 15 |
Suda Çözünür Bor (B) | 0,2 |